Terug naar Hengsten.

Vingino

Meer informatie:

Fokker: J. Albers te Valthermond

De nakomelingen van Vingino vallen op in sport en fokkerij. Uit de eerste jaargang in 2007 worden Coppeville (Vingino x Monaco) ChapeauB (Vingino x El Caro) en Cavalia (Vingino x Manhatten) internationaal op 1.40 niveau uitgebracht. De merrie Grace Kelly Gravin (Vingino x Cantos) werd in 2014 NMK reserve kampioen bij de 3 jarige merries.
Vingino springt momenteel op 1.60 niveau met Abdel Said.

Vingino’s vader, Voltaire was één van de meest invloedrijke hengsten binnen de nationale en internationale sportpaardenfokkerij. Zelf sprong Voltaire internationaal op het hoogste niveau. Onder de naam Notre Dame springt de moeder van Vingino met Roberto Arrioldi internatinaal.Haar vader Cassini I was één van de tophengsten van Holstein. Zelf sprong de Capitol I zoon internationaal met Franke Sloothaak.

De grootmoeder van Vingino, Inessa werd als 3 jarige resreve sieger op de Elite Schau in Elmshorn. Inessa is zelf in 1.30 parcoursen uitgebracht door Weite Oldenziel. Vanessa III de overgroetmoeder was als 3 jarige Sieger stute van Holstein en was succesvol met Thies Luther in de springsport Vanessa III is ook de moeder van de hengst Calato.

Stamboom:

Vingino

VOLTAIRE FURIOSO II FURIOSO XX
DAME DE RANVILLE
GOGO MOEVE GOTTHARD
MOSAIK
NOTRE DAME II CASSINI I CAPITOL I
WISMA
INESSA QUIDAM DE REVEL
VANESSA III

Fotoalbum:

Gegevens van: Vingino

Goedgekeurd bij het KWPN , Hannoveraner Verband en Studbook Zangersheide.

 

Vorkasse  1500 euro. Hengststation Bachl

Josef bachl strasse 1 84389 Postmúnster 

IBAN DE51743200736610110353

Bic HYVEDEMM433

 

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

160

Kleur:

Schimmel

Hoogte:

170

Jaar:

2002

Dekgeld:

1500

Dekaanvraag