Terug naar Hengsten.

Jukebox

Meer informatie:

Afstamming:

De opvallende Padock du Plessis, zoon van de topvererver Kannan, werd jaren uitgebracht in de sport door Timothée Anciaume met hoge klasseringen tijdens diverse Grand Prix’.

De moeder van Jukebox, Bola, werd als driejarige nationaal kampioene tijdens de KWPN Kampioenschappen en is inmiddels getooid met het elite en IBOP-predicaat. Ze slaagde met maar liefst 85 punten voor de IBOP. Haar dochter Fola werd eveneens uitgenodigd voor de Nationale Merriekeuring als driejarige. Overgrootmoeder K-Nola (v.Corofino) kennen we onder andere als de moeder van KWPN-hengst Freedom (v.Advance). K-Nola bracht ook Anola (v.Quidam de Revel), die met 86,5 punten slaagde voor de IBOP met een 10 voor vermogen en later 1.30m sprong. K-Nola is eveneens de moeder van het 1.50m-paard Thor (v.Elmshorn), het 1.35m-paard Westlife (v.Contendro I) en het internationale 1.45m-paard Zador (v.Querlybet Hero).

Onderzoekrapport:

Jukebox is een eerlijke, betrouwbare en weklustige hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende van ruimte. De galop is krachtig en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een ruim voldoende houding en goede balans. Jukebox springt goed met het lichaam naar boven en maakt de sprong achter goed af. Jukebox lijkt voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen. Als springpaard heeft Jukebox veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Jukebox heeft uit de eerste jaargangen 2 hengsten goedgekeurd gekregen bij het KWPN te weten Next in line en Oerend hard.

De volle broer van Next in line , Outsider is goedgekeurd in het najaarsverrichtingsonderzoek 2022.

Stamboom:

Jukebox

Padock du Plessis*HN Kannan Voltaire
Cemeta
Ketty du Plessis Adelfos
Rapide du Plessis
Bola Vainqueur Lordanos
Nossi BE B
K-Nola Corofino I
Vola II

Fotoalbum:

Gegevens van: Jukebox

Super springende zoon van Grand Prix hengst Paddock du Plessis en de NMK kampioen Bola.

 

 

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.40 m

Kleur:

Bruin

Hoogte:

169

Jaar:

2014

Dekgeld:

€ 1250

Dekaanvraag