Nieuws

Rocket Man, Ruzgar VII S en Rising Aranix goedgekeurd bij het KWPN

Tijdens het KWPN voorjaarsonderzoek 2024 wisten Rocket Man (v. Kasanova de la Pomme), Ruzgar VII S (v. Chacfly PS) en Rising Aranix (v. Aganix du Seigneur) hun goedkeuring in de wacht te slepen. Stuk voor stuk zijn dit interessant gefokte hengsten uit bewezen en sterke moederlijnen. 

Lees het hele bericht

Ci Ci Senjor ASK terug in Zweeloo

Terug van weggeweest: Ci Ci Senjor ASK is weer terug bij ons in Zweeloo. Deze Cassini I zoon presteerde zelf op het hoogste niveau en is zich doormiddel van zijn nafok ook aan het bewijzen als vererver. 

Lees het hele bericht

Dekseizoen 2024 is weer begonnen.

Vol verwachting kijken we uit naar de nieuw geboren veulentjes. Fokkers weer blij dat de geboortes goed zijn verlopen en de veulentjes gezond en speels door de wei drentelen naast hun trotse moeder.     

Lees het hele bericht

Vijf hengsten aangewezen voor het verrichtings onderzoek.

Tijdens de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch zijn 5 van de door ons klaargemaakte hengsten uitgenodigd voor het verrichtingsonderzoek. Als kers op de taart werd de Mattias x Guidam van Lynn en Rose uitgeroepen tot premiehengst.

Lees het hele bericht

Hengstenkeuring 's Hertogenbosch.

Er zijn 11 hengsten die wij voorbereid hebben voor de hengstenkeuring aangewezen voor de 2e bezichtiging. Op 1 en 2 februari zullen ze in 's hertogenbosch weer voor de jury verschijnen, kaarten voor dit event kunt u bestellen bij het KWPN.

Lees het hele bericht

Aanpassing verzendkosten en vergoedingen.

Er zijn een aantal aanpassingen betreft de verzendkosten en inseminatievergoeding.

Lees het hele bericht

Kijk voor meer informatie bij nieuws en hengsten.

Ook dit jaar weer een aantal interessante hengsten op ons station.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten