Nieuws

Algemene dekvoorwaarden.

De keuze van hengsten is groot. Wij insemineren uw merries graag. De buitenlandse stations hanteren andere voorwaarden dan de Nederlandse hengstenstations. Voor meer informatie kijk op onze algemene voorwaarden. 

Lees het hele bericht

Logan met Bart van der Maat.

Logan behaalde in Ermelo 2 x een 8 voor het springen met Bart van der Maat ,hij was vijfde beste hengst van deze dag.

Lees het hele bericht

Zes hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Hengstenkeuring 2021. 6 hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Lees het hele bericht

Heathrow succesvol in Oostenrijk.

Terwijl zijn zonen aangewezen werden voor het verrichtingsonderzoek behaalde Jens van Grunsven met Heathrow de 4e plaats in de finale 1.40 in Offenburg. Met deze resultaten kon Heathrow wel eens de fokhengst van de H jaargang worden of al zijn!!

Lees het hele bericht

Zes hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

De hengsten keuring in 's Hertogenbosch is voor ons goed verlopen er werden 6 driejarige hengsten aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Heathrow x Vingino f. Hans de Roover Strijbeek Heathrow x Cavalier f. Arjan Roosjen Oster Lindet Hardwell x Up to Date f. Arjan Roosjen Oster Lindet Invictus x For Pleasure f. Roelof Bril Westendorp/Wiet ten Brinke Varsseveld Comme Il Faut x Catoki f. Henk Nijborg Gieten Up to date x Caretino f. Inus en Jan Haasken te Diphoorn

Lees het hele bericht

Hengstenshow

Wij organisren onze hengstenshow dit jaar op vrijdag avond 20 maart a.s. in HCE Exloo.

Lees het hele bericht

Heathrow naar de stal van Jens van Grunsven.

Onze hengst Heathrow is voor de helft verkocht aan de internationale springstal van de familie van Grunsven. Hij zal met Jens zijn sport carriere voort zetten.

Lees het hele bericht

29 januari KWPN hengstenkeuring 'sHertogenbosch.

Wij zijn met 9 jonge hengsten aanwezig in 's Hertogenbosch van 29 januari t/m 1 februari. We hopen dat u allen aanwezig zult zijn bij de grootste hengstenkeuring van Europa.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten