Terug naar Hengsten.

Up to date

Meer informatie:

Fokker: M. Liefhebber te Hoornaar

This captain will lead you to the top

De afstamming van Up to date is een combinatie van de beste Holsteiner prestatie lijnen en de hoog aangeschreven Nederlandse Amaire familie. Vader Camerino stamt af van de legendarische stempelhengst Cor de la bryère en de succesvolle internationale springmerrie Lady B die Landgraf I als vader heeft uit stam 5421. Up to date voert aan moeders zijde het bloed van de Capitol I zoon Colino, waarmee Leon Thijssen internationaal furore maakt in de springsport. Grootmoeder Libretto is een volle zus van het nationale springpaard Kabinett, beide stammen af van Landon en de sport prestatie merrie d’Acteur. Uit deze stam komen verder de internationale springpaarden May Amaire, Orion en Patent.

In de dressuur, eventing en springsport laten de kinderen van Up to date van zich horen, in Geesteren, Meppel, de Hendrix competitie en de VION Cup vielen de jonge paarden van Up to date op door hun goede instelling, reflexen en vermogen. Op veilingen in Weert en Hengelo werden top prijzen betaald voor nakomelingen van Up to date.

In Lanaken tijdens het WK voor jonge springpaarden werden alle Up to Date nakomelingen geplaatst voor de finales, Dacantos met Patrick Lemmen werd reserve kampioen bij de zes jarige springpaarden.

Stamboom:

Up to date

Camerino Cor de la Bryere Rantzau
Quenotte S.F.
S-Lady B Landgraf I
Germanistin
Rococo Colino Capitol I
Terrain HSP
Libretto Landon
D Acteur

Fotoalbum:

Gegevens van: Up to date

Goedgekeurd bij het KWPN

Up to Date is een fokhengst pur sang, jaarlijks is hij leverancier van kampioenen en dochters van hem halen hoge punten in merrie testen en IBOP proeven.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.40 m.

Kleur:

Schimmel

Hoogte:

166

Jaar:

2001

Dekgeld:

€ 1000,-

Dekaanvraag