Terug naar Hengsten.

Ultra Star JM

Meer informatie:


https://youtu.be/nvyb9iGUolk
Deze zoon van Ermitage Kalone, Ultra Star JM is een zeer mooi gelijnde hengst , hoogbenig met veel bloeduitstraling, kortom het type dat we in de hedendaagse springpaardenfokkerij nodig hebben.

Zijn moeder Hanky Panky is een dochter van de vererver Calvaro en verder stamt zij af van de ambassadeur Heartbreaker. Hanky Panky toonde als 4-jarige enorm veel werklust en kwaliteit op de sprong. jammer genoeg eindige haar sportcarriere als prille 5-jarige door een fractuur en werd ze later ingezet in de fokkerij. Haar oudste product Parenthese (Baloubet )sprong op 7 jarige leeftijd op 135 niveau met Esther Manders. De in 2021 geboren zuster van Ultra Star "Valkyri JM " werd BWP Kampioen bij de merrieveulens.

Zijn grootmoeder is ook de grootmoeder van Fleuri v/d Koekelberg (Winningmood ) die op 155 niveau sprong met Dirk Demeersman, alsook van de Cardento zoon Gorky F die op 140 niveau sprong. Via zijn 3de moeder komen we bij het paard Vagabond (Fantastique ) die deelnam aan de Olympische spelen van Sydney onder Canadese vlag.

Stamboom:

Ultra Star JM

Ermitage Kalone Catoki Cambridge
Bilda
Bellaventura Kannan
Blague du Maury X
Hanky Panky Calvaro Z Caletto I
Rixa
Love Love CR Heartbreaker
Ode A Vous

Gegevens van: Ultra Star JM

Kampioen hengst BWP 2023.

Ras:

BWP

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

0.80

Kleur:

Vos

Hoogte:

1.74

Jaar:

2020

Dekgeld:

€ 900,-

Dekaanvraag