Terug naar Hengsten.

Ruzgar V II S

Meer informatie:

Ruzgar VII S is een zoon van de hengst Chacfly (v.Chacco Blue), die zelf tot op 1.45m-niveau heeft gesprongen. De moeder Julia Caesar III S sprong tot op 1.35m-niveau en is een dochter van Zambesi TN (v.Heartbreaker). Grootmoeder Edelweis I S (v.Verdi TN) sprong tot op 1.30m-niveau. Verder gaat de moederlijn terug op de Burggraaf-merrie Bijdehandje S II, die op 1.35m-niveau heeft gesprongen.

Ruzgar VII S is een werkwillige hengst die zeer goed te rijden is en heeft daarbij een goede instelling. De stap en draf zijn ruim voldoende van ruimte met veel souplesse. In beweging heeft de hengst veel houding en balans. De galop is lichtvoetig, met een goede ruimte, waarbij de hengst makkelijk changeert. Ruzgar VII S springt zeer goed met het lichaam naar boven, met zeer snelle goede reflexen, krachtig afdrukt en zeer voorzichtig is. Ruzgar VII S springt met een zeer goede beentechniek en opvallend veel lichaamsgebruik. Ruzgar VII S toont veel macht en atletisch vermogen. Als springpaard heeft Ruzgar VII S zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Stamboom:

Ruzgar V II S

CHACFLY PS CHACCO-BLUE CHAMBERTIN
CONTARA
SHENTARA SIR SHUTTERFLY
CENTARA
JULIA CAESAR III S ZAMBESI TN HEARTBREAKER
CALANDA Z
EDELWEIS I S VERDI TN
BIJDEHANDJE S II

Gegevens van: Ruzgar V II S

Eye catcher in kleur en springen! Ruzgar VII S heeft het allemaal: de springtechniek en de looks. Deze zoon van Chacfly PS uit een Zambesi TN moeder wist tijdens het verrichtingsonderzoek te overtuigen door te springen met opvallend veel lichaamsgebruik, snelle reflexen en een zeer goede beentechniek.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

0.80

Kleur:

Vos

Hoogte:

1.70

Jaar:

2021

Dekgeld:

€ 900,-

Dekaanvraag