Terug naar Hengsten.

Rising Aranix

Meer informatie:

Rising Aranix is een zoon van de bekende Aganix du Seigneur, die met Jos Lansink tot op het hoogste niveau heeft gesprongen. De moeder van Rising Aranix is de merrie Lady D van ’t Roosakker (v.Echo van ’t Spieveld), die op 1.40m-niveau gepresteerd heeft met Caroline PoelsDevos. De grootmoeder Electra van ’t Roosakker (v.Carthago Z) sprong met Jos Lansink eveneens op het allerhoogste niveau. Vervolgens gaat de moederlijn terug op de merrie Usha van ’t Roosakker (v.Chin Chin).

Rising Aranix is een hengst met een goede instelling met veel go. De hengst laat zich goed bewerken. De stap en draf hebben ruim voldoende ruimte. In beweging heeft de hengst ruim voldoende houding en balans. De galop heeft een goede ruimte, met een actief achterbeengebruik en met ruim voldoende balans waarbij de hengst makkelijk changeert. Rising Aranix springt met veel afdruk. Rising Aranix valt op door zijn goede beentechniek, is voorzichtig, toont atletisch vermogen en kan makkelijk naar voren schakelen op de sprong. Als springpaard heeft Rising Aranix veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een comfortabel gevoel.

Stamboom:

Rising Aranix

AGANIX DU SEIGNEUR OGANO SITTE DARCO
IALTA SITTE
CADIX DU SEIGNEUR Z CHELLANO Z
ATLANTA SITTE Z
MOM'S LADY D VAN 'T ROOSAKKER ECHO VAN T SPIEVELD HEARTBREAKER
TEQUILA VAN SPIEVELD
ELECTRA VAN T ROOSAKKER CARTHAGO
ATOUCHA VAN 'T ROOSAKKER

Gegevens van: Rising Aranix

Het beste uit de Roosakker familie! Rising Aranix is een zoon van Aganix du Seigneur uit de merrie Lady D van 't Roosakker (v. Echo van 't Spieveld). De overgrootmoeder is de welbekende Electra van 't Roosakker (v. Carthago Z) die op haar beurt via Atoucha van 't Roosakker (Darco) terug gaat op Usha van 't Roosakker (v. Chin Chin).

Ras:

Zangersheide

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

0,80

Kleur:

Donkere vos

Hoogte:

168

Jaar:

2021

Dekgeld:

€ 900,-

Dekaanvraag