Terug naar Hengsten.

Outsider

Meer informatie:

Outsider DK is een zoon van de achtjarige KWPN-hengst Jukebox (v.Padock du Plessis), deze hengst is succesvol op 1,40m-niveau. De moeder van Outsider DK is de merrie Umosa (v.Cavalier), Umosa die we kennen als moeder van Cosun (v.Up to Date), die met Holger Wulschner op vijfsterrenniveau heeft gesprongen. Ook gaf ze de springpaarden Eumosa (v.Vittorio) uitgebracht in het 1,50m,Fumosa (v.Up to Date) liep in het 1,45m en Humosa (v.Up to Date) sprong in het 1,40m. De hengst Next in Line (v.Jukebox) die eerder werd goedgekeurd, is een volle broer van Outsider DK. De tweede moeder is de merrie Nirmosa (v.Indoctro), die het 1,35m-springpaard Cirmosa (v.Vainqueur) gaf. De derde moeder is de merrie Irmosa (v.Adios), die naast Nirmosa ook de merrie Rimosa (v.Burggraaf) bracht, die op 1,50m-niveau heeft gesprongen. Als we dan verder in de lijn terug kijken, zien we de bekende combinatie van de volbloed Uppercut xx en de hengst Sinaeda.

 

Outsider DK is een goed te rijden hengst met een goede instelling. De hengst heeft ruim voldoende bereidheid tot werken en laat zich ruim voldoende tot goed bewerken. De stap is voldoende van ruimte en souplesse. De draf is voldoende van ruimte. In beweging heeft de hengst ruim voldoende houding en balans. De galop is actief met ruim voldoende tot goede ruimte.

Outsider DK springt ruim voldoende met het lichaam naar boven met ruim voldoende reflexen en ruim voldoende lichaamsgebruik. Outsider DK springt met een ruim voldoende beentechniek. Outsider DK lijkt ruim voldoende voorzichtig en toont ruim voldoende tot veel vermogen en overzicht. Als springpaard heeft Outsider DK ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende gevoel.

 

Stamboom:

Gegevens van: Outsider

De volle broer van Next in Line.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.10

Kleur:

Schimmel

Hoogte:

177

Jaar:

2019

Dekgeld:

€ 900,-

Dekaanvraag