Terug naar Hengsten.

Notting Hill

Meer informatie:

Notting Hill JL is een zoon van de bewezen vererver Cumano. Deze Cassini I zoon behoort zowel in de fokkerij als in de sport tot de absolute top.Zijn succes heeft hij onder andere te danken aan de vele prijzen die hij heeft gewonnen met Jos Lansink waaronder de 3e plaats in de GP van Aken,winnaar in de Grand Prix van Spruce Meadows en de gouden medalle op de wereld ruiter spelen in 2006.

De moeder van Notting Hill JL is minstens zo interessant namelijk Valentina van 't Heike ,ook zij werd gereden door Jos Lansink waarmee ze de volgende indrukwekkende successen behaalde: brons op de WEG in Lexington, in 2012 sprong ze mee op de Olympische Spelen in Londen en won ze de 5* GP's van Abu Dhabi en Parijs. Buiten haar sport carriere heeft ze ook een succesvolle carriere in de fokkerij. Zo gaf ze in combinatie met Grandeur de op 1.60 m springende Boomer van 't Heike en in combinatie met For Pleasure gaf ze Epleaser van 't Heike, die met Christian Ahlmann presteerde op het aller hoogste niveau in de sport. Ook in de fokkerij weet Epleaser zijn stempel te drukken met vele 145 en 150 geklasseerde paarden.

Notting Hill JL is goedgekeurd bij het KWPN en werd ingeschreven met 77,5 Pnt hij kreeg een 8 voor rijdbaarheid, instelling en vermogen. Bovendien liet Notting Hill JL zich bijzonder goed zien op de presentatie voor reeds goedgekeurde hengsten op de hengstenshow in Ermelo, zie de video hieronder. 

Stamboom:

Notting Hill

Cumano Cassini I Capitol I
Wisma
Chanell II Landgraf I
Weisse Dame
Valentina van 't heike Nabab de Reve Quidam de revel
Melodie
Quanina van 't heike Lys de Darmen
Golympia

Fotoalbum:

Downloads:

Nog geen bestanden

Gegevens van: Notting Hill

Super mooie Cumano zoon uit Olympiade merrie Valentina van 't heike.

 

Ras:

Zangersheide

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.10

Kleur:

Schimmel

Hoogte:

175

Jaar:

2018

Dekgeld:

€ 1250,-

Dekaanvraag