Terug naar Hengsten.

Logan

Meer informatie:

Logan is gefokt door Siert Ebbinge uit Annen, de vader van Logan, Cornet's Balou wordt onder de sportnaam Balou Reventon door de ier Darragh Kenny met succes op 1.60 niveau uitgebracht.Logan zijn moeder Eloise is elite en goed gestest in de merrie test in Ermelo. Grootmoeder Zorlanda brent via Lord en Cor de Bryere de nodige spring genen in.Overgrootmoeder Torlande v. Cavalier bracht de prestatie merrie Arlande v Elmshorn en het 1.30 m springpaard Heaven Can Walt E v. Up to date. Zij is ook de moeder van de twee internationale 1.45m paarden Dorlanda v. Vingino en Gaga E. De moeder van Cornet's Balou is moeder van 3 goedgekeurde hengsten, 2 130m paarden 2 145m, 2 150m  en 2 1.60m paarden.

Logan is een zeer werkwillige hengst en springt met veel vermogen en techniek hij kreeg louter achten in het verrichtingsonderzoek wat ook 80 punten op leverde.

Reinie over Logan.

Logan is als veulen bij ons gekomen, hij was heel chique niet over groot maar had veel lengte in het lichaam, zijn moeder Eloise hadden we klaar gemaakt voor de merrie keuring, ze kon zeer goed losspringen en werd met 85 punten voor het springen in Bronneger ster verklaard.Logan sprong als jong paard altijd goed hij heeft heel veel instelling en is heel voorzichtig. Na het verrichtings onderzoek waar hij 3e werd hebben we Logan voor de helft verkocht aan Stal de Havikerwaard uit De Steeg. Marron hem dit voorjaar in het BB en B gereden, ze kreeg altijd hoge punten voor stijl omdat hij bijzonder fijn te rijden is. Logan is drager van het wffs gen wat eigenlijk niets betekent, maar krijgt daardoor weinig kansen in de fokkerij.Logan staat momenteel bij Bart van der Maat en springt goed.

Logan kreeg in Ermelo in 2021 2 x een 8 voor het springen en het gaan tussen de hindernissen tijdens de hengstenkeuring.

Stamboom:

Logan

Balou du Reventon Cornet Obolensky
Georgia
Eloise Elite Numero uno pref.
Dorlande pref prest.

Gegevens van: Logan

Eerst goedgekeurde zoon van de zeer succesvolle hengst Balou de Reventon uit zeer goed opgebouwde moederlijn met met drie 1.60 springende vaders in de pedigree.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

M

Kleur:

Bruin

Hoogte:

167

Jaar:

2016

Dekgeld:

€ 800,-

Dekaanvraag