Terug naar Hengsten.

Logan

Meer informatie:

Logan is gefokt door Siert Ebbinge uit Annen, de vader van Logan, Cornet's Balou wordt onder de sportnaam Balou du reventon door de ier Darragh Kenny met succes op 1.60 niveau uitgebracht.Logan zijn moeder Eloise is elite en goed gestest in de merrie test in Ermelo. Grootmoeder Zorlanda brent via Lord en Cor de Bryere de nodige spring genen in.Overgrootmoeder Torlande v. Cavalier bracht de prestatie merrie Arlande v Elmshorn en het 1.30 m springpaard Heaven Can Walt E v. Up to date. Zij is ook de moeder van de twee internationale 1.45m paarden Dorlanda v. Vingino en Gaga E. De moeder van Cornet's Balou is moeder van 3 goedgekeurde hengsten, 2 130m paarden 2 145m, 2 150m  en 2 1.60m paarden.

Logan is een zeer werkwillige hengst en springt met veel vermogen en techniek hij kreeg louter achten in het verrichtingsonderzoek wat ook 80 punten op leverde.

Logan is drager van het wffs gen en van spring genen wat voor de fokkerij veel belangrijker is.

Stamboom:

Logan

Balou du Reventon Cornet Obolensky
Georgia
Eloise Elite Numero uno pref.
Dorlande pref prest.

Fotoalbum:

Gegevens van: Logan

Eerst goedgekeurde zoon van de zeer succesvolle hengst Balou de Reventon uit zeer goed opgebouwde moederlijn met met drie 1.60 springende vaders achter elkaar.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

B

Kleur:

Bruin

Hoogte:

166

Jaar:

2016

Dekgeld:

€ 800,-

Dekaanvraag