Terug naar Hengsten.

Lazzaro

Meer informatie:

Lazzaro is de eerste goedgekeurde zoon van de voor de sport naar Mexico verkochte Homerun (v.Vivant van de Heffinck). Homerun is interessant gefokt met drie moeders op rij die in de sport op hoog niveau hebben gepresteerd. In beweging heeft de hengst een ruim voldoende houding en een goede balans. Lazzaro springt goed met het lichaam naar boven met goede reflexen, veel lichaamsgebruik en een goede voorbeentechniek waarbij de sprong achter goed wordt afgemaakt. Lazzaro lijkt voorzichtig en toont veel vermogen en veel overzicht. Als springpaard heeft Lazzaro veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.
Ook de moeder van Lazzaro, Verisja, sprong internationaal en wel onder Roelof Bril.Zij is een dochter van de preferente Numero Uno en haar volle broer Weder-Uno is internationaal in het 1.40m geklasseerd. Hun moeder Risja (v.Zeus) bracht daarnaast van Unistar het internationale 1.40m-paard Abrisco. Op haar beurt bracht Risja’s moeder Nirisja (v.Lux) van Numero Uno twee internationale springpaarden. Verder in de moederlijn vinden we het gewaardeerde bloed van Nummerdor en de Engels volbloed Erdball xx.
Lazzaro is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken en is comfortabel te rijden. De stap is ruim voldoende van ruimte en souplesse. De draf is ruim voldoende van ruimte en souplesse. De galop is lichtvoetig, gedragen en goed van ruimte

Stamboom:

Gegevens van: Lazzaro

Zeer fraaie zoon van 1.40 springende hengst Homerun uit super prestatie stam.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.10 m.

Kleur:

Bruin

Hoogte:

168

Jaar:

2016

Dekgeld:

€ 800,-

Dekaanvraag