Terug naar Hengsten.

Heathrow

Meer informatie:

Heathrow is een zoon van Der Senaat III hij is gefokt door Joop Timmer te Zweeloo, de wijdvertakte moederlijn komt van o.a. de KWPN hengsten Van Gogh, Viento Uno W en de dressuurhengsten Charmeur, Zhivago, Grenoble en Zuidenwind. De Grand Prix hengsten Dollar de la Pierre (ook bekend als Tlalloc la Silla) en Libero H in de eerste generaties maken deze hengst extra interessant. De moederlijk vindt via Auhr, een dochter van de invloedrijke Capitol I zijn oorsprong in Holstein. Deze Auhr bracht in combinatie met Animo ook het Grand Prix paard Puhr van Jur Vrieling.

Heathrow was zeer succesvol met Sonja Vlaar in het 1.30 hij zal zijn verdere sport carriere voortzetten met zijn mede eigenaar Jens van Grunsven.

Twee zonen van Heathrow behaalden de finale van de VSN Trofee.

Van Heathrow werden 2 zonen aangewezen voor het verrichtingsonderzoek nl :

Missourri Heathrow x Vingino F. Hans de Roover te Strijbeek

Manden I Sonderbygaard Heathrow x Cavalier F. Arjan Roosjen te Gasselte, tevens Premie hengst en goedgekeurd bij Studbook Zangersheide.

Dit jaar is de merrie Mirsina Heathrow x Corland uitgeroepen tot de hoogst scorende IBOP merrie 2020.

Reinie over Heathrow.

Heathrow is een ontzettend bloed paard hij is heet en ontzettend intelligent. Sonja heeft altijd veel tijd aan hem besteed wat een goede uitwerking heeft gehad destijds reed Sonja hem gewoon thuis en werd Bart Bles ingezet op een evenement waar veel fokkers waren, de mix bleek een succes.We hebben hem tot zijn 7e jaar thuis gehad en na succesvolle concoursen in Veeningen en Ommen is Heathrow als 8 jarige verkocht aan Jens.  Heathrow is nu 9 en heeft zijn eerste rankings 145 in 2020 gelopen waarin hij met Jens ook geplaatst was. In februari staat voor Heathrow de Sunshine Tour op de planning waar hij ongetwijfeld zijn eerste 150 parcoursen gaat springen.

Heathrow fokt goed, hij is op zeker de best verevende hengst van de H jaargang. Heathrow kunt u inzetten als u meer bloed in uw paarden nodig bent,ik zelf zie wel de betere paarden van hem uit grootramige merries.

 

Stamboom:

Heathrow

Der Senaat III President Clinton
Gudrun
Lizette Burggraaf
Gladiola
Zuhr Dollar De La Pierre Quidam De Revel
Loripierre
Nuhr Libero H
Auhr

Fotoalbum:

Gegevens van: Heathrow

Heathrow hengst met veel vermogen goede reflexen en is nu al een vererver.

Ras:

KWPN

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.55 m

Kleur:

Bruin

Hoogte:

174

Jaar:

2012

Dekgeld:

€ 1500

Dekaanvraag