Terug naar Hengsten.

Hardwell

Meer informatie:

Hardwell is een zoon van Clinton I (Carolus I x Calypso II) die met Thomas Voss op het hoogste niveau sprong. K Jill(v. Corofino I) is de moeder van de donkerbruine Hardwell. In combinatie met Calido bracht zij het Grand Prix paard Cezanne, die met Saoudiër Kamal Abduhllah Bahamdan deelnemer aan de Global Champions Tour en de WEG in Kentucky was.In combinatie met Concept bracht K Jill Testarossa, gekwalificeerd voor het bundeschampionat voor 5 jarige paarden.Grootmoeder Fonda I is een dochter van G Ramiro Z zoon Romino, vaak vertegewoordigd in de moederlijn van goede springpaarden. Overgrootmoeder Ithaka (v. Martell) bracht 1.40m springpaarden van Le Grand en Locato en een LT dressuurpaard van Farnese.

Tijdens het verrichtingsonderzoek toonde Hardwell zich een eerlijke betrouwbare hengst met een goede instelling. Hardwell heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap en draf zijn ruim voldoende van ruimte en souplesse. De galop is krachtig, goed van ruimte en balans. Hardwell springt met goede reflexen, bij een dichte afstand springt de hengst goed terug. Hardwell is voorzichtig en toont veel tot zeer veel vermogen.

Hardwell springt opvallend in de hengstencompetitie met Bart Bles. Hij behaalde twee keer een 8 voor het springen in Ermelo.

Stamboom:

Hardwell

Clinton I Carolus I Capitol I
Laque H
Waage I Calypso II
Lorettchen
K Jill Corofino I Corrado I
Valeska IV
Fonda I Romino
Ithaka

Fotoalbum:

Gegevens van: Hardwell

Hardwell, schitterende hengst met ras en uitstraling KWPN en Holstein goedgekeurd.

 

Ras:

Holsteiner

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

1.10 m.

Kleur:

Donkerbruin

Hoogte:

171

Jaar:

2012

Dekgeld:

€ 800,-

Dekaanvraag