Terug naar Hengsten.

Dwayne

Meer informatie:

De vader van Dwayne, Diarado heeft wereldwijd al bijna 100 nakomelingen die succesvol zijn in het 1.50m. Een beter bewijs kan een fokhengst niet hebben. Enkele zeer bekende nakomelingen van hem zijn het Olympiade paard Don diarado met Maurice Tebbel, Donatello met Ashlee Bond, Dicas met Margie Goldstein-Engle, Emerette met Michel Robert en Ezra van W met Giampiero Garofalo. Alleen al in Duitsland hebben zijn (FN) geregistreerde nakomelingen meer dan 2 miljoen aan prijzengeld bij elkaar gesprongen.

Diarado is in 2020 de Top 10 binnengekomen op de WBFSH-Sire Ranking zowel bij het springen als eventing. Er zijn maar 2 hengsten ter Wereld die in 2020 in beider Top 10 stonden, dat is Diarado en zijn vader Diamant de Semilly. Diarado komt. ondanks zijn jonge leeftijd, al op een 10e plaats bij het springen binnen en een 2e plaats bij eventing. Door deze geweldige prestatie is Diarado ook KWPN-erkend.

 

De moeder van Dwayne is de merrie Imme die haar merrie test afsloot met eind cijfer 9. Ze is een dochter van de hengst Livello (Limbus x Ahorn Z) die met Cameron Hanley 160 sprong.

De groot moeder Legende bracht in verbinding met Quinar, London (landos x Quinar ) die met Laura Colett in Peking Olympisch Kampioen werd en winnaar werd van de Badminton Horse Trials.

De fokker van Dwayne Okke Riewerts werd in 2021 fokker van het jaar bij het Holsteiner Verband.

 

Stamboom:

Dwayne

Diarado Diamant de Semelly Le tot de semilly
Venice des Cresles
Roxette Corrado I
Kimberly III
Imme Livello Limbus
Zocka
LegendeVIII Cassini I
Legende

Gegevens van: Dwayne

Best springende hengst van de Holsteiner hengstenkeuring in Neumünster 2023.

Ras:

Holsteiner

Geslacht:

Hengst

Disciplines:

Springen

Niveau:

Zadelmak

Kleur:

Zwart bruin

Hoogte:

1.66

Jaar:

2020

Dekgeld:

€ 900,-

Dekaanvraag