Nieuwere berichten

Nieuws

Overwinningen voor nakomelingen Der Senaat 111 bij hengstencompetie Belgiƫ.

Bij de hengstencompetie van België, verreden op het Azelhof in Lier, was de overwinning bij de zes jarige hengsten gegaan naar Marschal Fields 111. Bij de zevenjarige hengsten was de overwinning voor De flor 111. Beide een nakomeling van Der Senaat 111

Lees het hele bericht

Cosun zet zegereeks voort.

De hengst Cosun kon zich afgelopen weekend weer samen met René Tebbel als 5de opstellen in de prijsuitreiking van de WB in Dubaï.

Lees het hele bericht

Kensington aangewezen voor de 2e bezichtiging.

Op de laatste dag van de eerste bezichtiging is de door J. van Kooten gefokte Kensington v. Cornet Obolensky x Linton x Corofino aangewezen voor de 2e bezichtiging in 's hertogenbosch.

Lees het hele bericht

Hardwell naar Holstein.

Onze zeer goed fokkende hengst Hardwell is naar het dekstation van Dirk Ahlmann in Reher verhuisd. Hij zal in de sport gereden worden door Torben Seemann. Hardwell zal in 2018 met vers sperma beschikbaar zijn en wordt ook gepresenteerd op onze jaarlijkse hengstenshow.      

Lees het hele bericht

Heathrow 3e in eerste hengstencompetitie te Ermelo.

Heathrow is met Bart Bles 3e geworden in Ermelo. De hengst is eigenlijk de hele zomer al in vorm en lijkt naast zijn succesvolle fokkerij resultaten een zeer waardevolle hengst te zijn om in de fokkerij te gebruiken.

Lees het hele bericht

Aangewezen hengsten voor de 2e bezichtiging in 's Hertogenbosch.

De aangewzen hengsten zijn: Quasimodo x Lancelot f. S van Dellen te Opende. Marius Claudius x Quidam de Revel f. S van Dellen te Opende. Tangelo van de zuuthoeve x Phin Phin f. R Bril Westendorp. Up to Date x Arezzo f. C Wielsma Oldekerk. Up to Date x Lincoln f. A Zoer Echten. Londen x Argentinus f. J van Kooten te Montfoort. Fandango x Ustinov f. Gebr Haasken te Diphoorn. Forsyth x Indoctro f. M Becherer te Drouwen. Action Breaker x Emilion f. Stoeterij Renken te Vriescheloo. Cornet Diamond x Nassau f. W Oosterveld te Vlagtwedde. For Pleasure x Baloubet du Rouet f. J van der Kamp de Steeg.

Lees het hele bericht

Z-Festival komt naar Nederland!

29 juli zal het Zangersheide een veulenkampioenschap organiseren te Westdorp.

Lees het hele bericht

Finale hengsten competitie.

In de finale van de Blom hengsten competitie behaalde Hardwell de 4e plaats met twee fantastische foutloze rondes. Heathrow had een beetje pech onderweg wat de fantastisch springende hengst uit de top 3 klassering hield. Gino werd 3e in de eind klassering met een super barrage. De hengsten werden super voorgesteld door Bart Bles.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten